Vain eetkamertafel "Jess Design"

Merk

Jess Design

Materiaal

In massief eiken/ frame zwart epoxy

Afmetingen

200x 95x 76h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Eetkamertafels

2.550,-

Beschrijving

Eetkamertafel met massief houten blad op speels frame.

Leverbaar in verschillende maten, houtsoorten en frame ook in Old Glory.

Omarming!

De Vain eetkamertafel is een ontwerp van Marc van der Voorn voor het Nederlandse merk Jess Design dat een modern en minimalistisch design combineert met functioneel gebruik. Deze eetkamertafel heeft een speels frame, elegant massief houten blad met afgeronde hoeken die mooi naar binnen lopen, wat het thema "omarming" benadrukt.

De Vain eetkamertafel is een ruimtebesparend ontwerp en is ideaal voor kleine ruimtes. Het massieve blad is in het midden iets breder, wat het perfect maakt voor het serveren van maaltijden, het spelen van spelletjes of voor het gebruik als werkplek.

De Vain eetkamertafel van Jess Design is een eenvoudig, maar stijlvol meubelstuk dat een mooie aanvulling is op uw moderne woning.

Ook als Vain salontafel verkrijgbaar en mooi te combineren met de Jolly eetkamerstoelen met armleuning, ook van Jess Design!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in