Kara Frame vitrinekast "Musterring"

Merk

Musterring

Materiaal

In mat lak/ metalen slede gelakt

Afmetingen

92x 40x 191h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Vitrinekasten

2.173,-

Beschrijving

Vitrinekast met twee deuren op metalen slede.

Leverbaar in veel verschillende maten, uitvoeringen, fineer houtsoorten, lak- en hoogglans kleuren. 

Smart en stijlvol wonen:

Meubels moeten er goed uitzien. Maar dat is nog maar het begin. Hun functionaliteit is bijna belangrijker.
Met het Kara Frame bied Musterring u daarom een ​​woonprogramma aan dat uw leven niet alleen mooier, maar ook makkelijker, praktischer en comfortabeler maakt. Naast het design zijn ook slimme opbergoplossingen voor uw audio- en stereo apparaten het handelsmerk van dit woonprogramma van Musterring. 

En natuurlijk - handgrepen en knoppen zijn praktisch. Maar het werkt ook zonder. Met het Kara Frame woonprogramma kunt u desgewenst gemakkelijk lades en deuren openen met een lichte druk op de knop.
Dit is niet alleen om praktische redenen, maar onderstreept ook het moderne design van het woonprogramma. Hierdoor kunt u uw huis precies zo inrichten als bij uw persoonlijke stijl en smaak past. Wilt u liever toch handgrepen die het meubel wat rustieker en minder modern maken? Ook dat is geen probleem.

Het Kara Frame woonprogramma van Musterring bestaat niet alleen uit solitaire kasten, maar u kunt alle elementen samenvoegen tot een wandmeubel, zowel zwevend als op een plint of onderstel, waar u al uw wensen in kunt verwerken. Combineer hout met de trendy lakkleuren en u creëer een verrassend effect.

Speel met de mogelijkheden van het Kara Frame woonprogramma!

Nieuwsgierig naar een andere opstelling van het Kara Frame woonprogramma?
Zie onze site.

Let wel: Dit is een voorbeeld van één van de vele mogelijkheden die Hulshoff Design Centers in de shops heeft staan.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in