Tweak 3 zitsbank "Pode"

Merk

Pode

Materiaal

In leer Fusion/ metalen pootjes in epoxy

Afmetingen

252x 100x 76h

Filiaal

Wooon Leiderdorp

Productgroep

Banken

5.945,- 4.700,-

Beschrijving

3 zitsbank met ronde vormen op elegante metalen pootjes.

Leverbaar in verschillende maten, stof- en leerkwaliteiten en pootjes ook in aluminium gepolijst.

Tweak, de chill gigant:

Hoe stelt u zich de ideale Pode bank voor? Welke opstelling en materialen maken uw interieur compleet? Wat voor beeld u ook schetst, met de Tweak banken serie maakt u al uw woonwensen werkelijkheid. Want dit is het meest veelzijdige Pode-programma ooit! 

Van een gewone bank tot een riante hoekopstelling of een u-vormige chill-gigant; geen bank vindt zo gemakkelijk uw favoriete vorm als de Tweak. Ontwerper Roderick Vos tekende een uitgekiend programma met slim bedachte elementen zodat u nagenoeg elke gedroomde combinatie of opstelling kunt verwezenlijken.

Zoals u van elk Pode product gewend bent, gaat het niet alleen om de functionaliteit van het product.
Uw designminded oog wil ook wat. En ook op dat vlak biedt de Tweak banken serie u precies wat u zoekt.
Zo vind u in de hoeken van de leuning een subtiel ‘kneepje’. Maar ook de bolling in de armleuningen en het hoogwaardige stoffeerdetail waarmee de zijkant van het rugkussen is afgewerkt. De Tweak is een model waarin de topstoffeerders van Pode met plezier hun vakmanschap kunnen showen.

Met de zitbreedte van de Tweak banken serie kunt u volop variëren. Bij de elementen heeft u de keuze tussen 80 en 95 centimeter en bij de gewone banken is ook een zitbreedte van 110 centimeter mogelijk. Mocht u graag een hoofdsteun als accessoire toevoegen dan is die in drie bijpassende breedtes beschikbaar. En goed om te weten: de Tweak banken serie kent ook een mooie poef, om uw zitcomfort nog verder uit te breiden.

Nieuw bij ons Hulshoff Design Center Wooon Leiderdorp!

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in